Spring naar inhoud

Ervaringen

5 gedachten over “Ervaringen

 1. Anneeke Baerends

  Marianne is vriendelijk, professioneel en deskundig. Zij beheerst een veelheid aan massage- en coachingstechnieken. Een ontspanningsmassage van haar is niet een puur fysieke aangelegenheid, maar werkt zeker ook op emotioneel niveau door. Zij werkt intuïtief en voelt goed aan waar de pijn zit, letterlijk en figuurlijk. Zij weet haar vinger(s) op de zere plek te leggen!

  Dankjewel Anneeke Baerends

 2. Corrie

  Na een pittige periode zat mijn lijf behoorlijk vast. Omdat ik eerder al eens voor een massage bij Marianne was geweest, maakte ik weer een afspraak.
  Na twee keer merk ik dat mijn rug veel losser zit.
  Het is heerlijk om me zo volledig te laten masseren. Dus niet alleen de plek waar ik het meeste last heb, maar mijn hele lijf, tot aan de vingertoppen toe.
  De rustige omgeving, de muziek en de heerlijke oliën, zorgen voor een weldadige ervaring. Dankjewel!

 3. Saskia Macfarlane

  Maandag 8 juli 2019 kwam ik bij Marianne voor een massage, ze gaf mij een Kundalini (levensenergie) massage. Wat er met mij gebeurde was bevrijdend, het diepe verdriet kwam boven en het huilen begon. Marianne begeleide mij hier fantastisch in. Het waarnemen van bepaalde angsten die bovenkwamen waren als een eye opener, echt heel interesant. Ik ga zeker nog een afspraak maken om mijn levensenergie nog verder te laten stromen. Marianne, bedankt, het was werkelijk fantastisch.

  Liefs
  Saskia Macfarlane

 4. Erik Kalisvaart

  Praktijk Santhee een beleving. Na jaren van ziekenhuizen in en uit met meerdere ziektes hoorde ik over Praktijk Santhee. Contact was snel gelegd en al snel zaten we om de tafel voor een intake gesprek. Eindelijk voelde ik me serieus genomen met mijn klachten over fibromyalgie. in het vervolg traject begon ik al snel verandering te merken in mijn energielevel. nu aan het eind weet ik veel beter om te gaan met mijn klachten en gebruik ik ook minder pijnstilling. Marianne ik ben je bijzonder dankbaar en kom graag nog eens terug.

 5. Matthijs

  Na een lastige periode in mijn leven vol emoties, merkte ik dat veel van mijn levensenergie en plezier in het leven waren teruggelopen. Ik voelde blokkades in m'n lichaam en dat er weinig ruimte was in mijn systeem. Na 3 hele mooie en fijne massage sessies met Marianne, voel ik me veel beter en meer ontspannen. Mijn energie is terug en een hoop emotionele blokkades zijn opgelost. Ik voel weer ruimte en heb zin in de volgende fase van m'n leven:) Dankjewel Marianne, je bent super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *