Spring naar inhoud

Fibro Reset Methode ®

Wij zijn Marianne & Adri en met elkaar vormen we het team Fibro Reset Methode®.

Heb jij Fibromyalgie?

Jezelf helpen vanuit je eigen positieve instelling en voor de volle 100%?

Dan ben je bij ons aan het goed adres.
Fibro Reset Methode® helpt je op weg!

Wij bieden professionele ondersteuning voor jou en gaan samen een start maken naar herstel. Van levensvragen tot intensieve begeleiding bij fibromyalgie  kun je bij ons terecht.

Meer informatie kunt je vinden op www.fibreoresetmethode.nl

Onze Fibro-Reset-Methode.

De meest voorkomende klachten bij fibromyalgie zijn pijn-vermoeidheid-slaapstoornissen- stijfheid en kunnen verminderen door een aantal behandelvormen. Die, al dan niet in combinatie met elkaar, er voor kunnen zorgen dat je beter met de klachten om zal kunnen gaan. Dit betekent dat de behandeling bij iedereen weer anders zal zijn.

Wij hebben een traject ontworpen dat jou de opstap geeft naar een fijner bestaan met fibromyalgie, zelfs genezing zou uiteindelijk jou doel kunnen zijn.

Heb jij Fibromyalgie ? Dan willen wij je graag ter kennismaking het volgende aanbieden:

Een gratis en vrijblijvend intake gesprek + een pijn reducerende massage of een diepe slaap massage € 37.50

Het complete Fibro-Reset Traject:

Wij stellen samen een plan van aanpak op, geheel op jouw afgestemd.

Een traject duurt 8 weken en je zult mooie stappen maken die je verstelt doen staan. Echter er is 1 voorwaarde, je moet er echt voor gaan, pas dan zal je resultaten kunnen verwachten.

Samen stellen wij een 5 stappenplan op, en gaan kijken welk gedoe jou tegen houdt om er voor te zorgen dat jij beter in je vel komt te zitten.

Een Fibro-Reset Massage zoals wij in dit plan gebruiken, bestaat uit 2 onderdelen en wij gaan op het moment zelf deze toepassen aan jouw behoefte.

Fibro-Reset Massage -  Pijnbestrijding

Hierbij concentreren we ons niet (alleen) op de tenderpoints, deze zijn immers om een diagnose fibromyalgie vast te stellen. Wij kijken ook naar andere pijnlijke gebieden. Wij adviseren voor dit deel van de massage dat het van belang is dat deze bij herhaling wordt gegeven. De intentie van deze massage gaat in zeer nauw overleg met jou en wordt ingezet op de gebieden die bij aanvang van de massage de meeste pijn veroorzaken. Jij geeft zelf aan welke gebieden dit betreffen. Onze Fibro-Reset Massage duurt maximaal een uur omdat jij er niet bij bent gebaad om langere tijd aangeraakt te worden op pijnlijke plekken. Ook al zal je merken dat deze vorm van massage de spanning uit de pijnlijke gebieden terstond wegneemt en de pijn verzacht of zelfs voor het moment doet verdwijnen.

Fibro-Reset Massage - Slaapstoornis

Onderzoek heeft uitgewezen dat 74% van de mensen met fibromyalgie te kampen hebben met een slaapstoornis. De massage die we hiervoor toepassen is een ritmische en langzame massage en is gericht op totale ontspanning.  Samen gaan we kijken wat voor jouw de goede frequentie is want niet iedereen reageert hetzelfde  op de behandeling.  Wij geven bij een slaapstoornis bij voorkeur de massage  laat in de middag of in de avonduren.. Desnoods komen wij tegen een extra kleine vergoeding bij je thuis voor deze massage.

Praktijk Santhee: Etten-Leur wordt er € 10,00 extra in rekening gebracht. Buiten deze plaatsen, wordt € 10,00 + € 0,21 per km extra in rekening gebracht. De maximale afstand vanaf Etten-Leur is 50 km.

 Praktijk Sui Sanitatem: Made, Drimmelen, Den Hout, Helkant, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Wagenberg en Terheijden wordt er € 10,00 extra in rekening gebracht. Buiten deze plaatsen, wordt € 10,00 + € 0,21 per km extra in rekening gebracht. De maximale afstand vanaf Made is 50 km.