Spring naar inhoud

Gezondheid & Bewustzijn

Sui Sanitatem - Made

Woon je in Brabant, omgeving Drimmelen, Oosterhout, Breda, Geertruidenberg en ben jij op zoek naar een goede Alternatieve Holistisch masseur en/of coach? Dan ben je bij Adri de Leeuw van Sui Sanitatem zeker op het goede adres. Adri is een vakkundig masseur die diverse massagetechnieken beheerst. Hij werkt in zijn praktijk in Made met zuivere Aloë Vera producten omdat gezondheid en bewustzijn samen gaan. Ben jij niet in staat om ver te reizen of ben jij bedlegerig, dan komt hij graag bij jou aan huis.

Fytal Fysiotherapie - Etten-Leur

Chantal van Ginneken van Fytal Fysiotherapie haar hart ligt in de fysiotherapie bij de somatische kant. Lijf en geest zijn één, zij ziet het niet los van elkaar. Zij werkt met technieken vanuit de mobilizing awareness®. Bij deze behandeltechniek ga je met aandacht bewegen. Als therapeut vindt zij het mooi om samen te ontdekken en te onderzoeken wat het lichaam nodig heeft.

In haar praktijk kan je terecht voor fysiotherapie vanuit de holistische benadering, omdat gezondheid en bewustzijn samen gaan. Medical taping, sportmassage, medische training en bewegingseducatie. Daarnaast is zij in opleiding voor oedeem fysiotherapie.

Yoga for all - Rijswijk

Dit is Carla, Yoga en meditatie zijn haar passie en
dagelijkse bron van energie.
Vroeger werkte ze als verzorgende en bloemiste, nu werkt ze in haar eigen bedrijf Polaris als persoonlijk begeleidster van mensen met uiteenlopende vraag voor ondersteuning, verdiept ze zich steeds meer in de yoga en geef Reikibehandelingen ,Deeksha, en yoga en meditatielessen. In 2009 haalde ze haar diploma als Dru- yoga docent in Noord Wales.
Dru yoga past zo goed bij haar omdat deze '"yoga van het hart"" werkt op het versterken/vergroten van je hartenergie.

Laat je hart spreken in alles wat je doet, en "'wees de verandering die je in de wereld wilt zien"' (Gandhi)