Spring naar inhoud

Kruiderij

Kruiderij Packhuys

Wij gaan de Theetuin, en Kruiderij Packhuys opheffen!!

Volg ons op Facebook voor de evenementen omtrent de opheffingsuitverkoop!!

De kruiderij is over het algemene geopend op vrijdag & zaterdag van 10.00-17.00 uur als het bord buiten staat en als de zon schijnt een heerlijk terras in onze relaxte heemtuin op een rustig plekje in Midden-Delfland aan de Gaagh. Je kunt ons vinden aan de Tramkade tussen Den Hoorn & Schipluiden.

Waaruit bestaat ons assortiment:

- Thee
- Keukenkruiden
- Infusies (kruidenthee)
- Rauwe Bloemen Chocolade
- Culinaire huisgemaakte lekkernijen
- Brocante

Onze kruiden, thee en chocolade

Sinds 2012 voeren wij uit liefde voor de natuur alleen biologisch dynamische kruiden, thee en infusies uit Frankrijk. Een door de natuur gedreven  boer en zijn vrouw uit midden Frankrijk "de Berry" bewerken al meer dan 30 jaar hun land bij hun boerderij. Alles wordt met de hand gezaaid, geplukt, gedroogd en verwerkt tot de meest smaakvolle en bijzondere producten die je kunt vinden in onze kruiderijwinkel.

Ambachtelijk, biologisch.

De kruidenthee, thee en keukenkruiden zijn vervaardigd in de Berry "aarde van de tovenaars". Geneeskrachtige planten en kruiden werden al op grote schaal gebruikt in de oudheid en de middeleeuwen. Sommige van deze recepten hebben denkbeeldige heksennamen die aan de thee gegeven zijn.

De kruiden en eetbare bloemen zijn biologisch gecertificeerd door Ecocert, GMO-vrij en heeft geen toegevoegde smaakstoffen. Ook zijn deze producten niet geïoniseerd, deze zijn op de droogzolders aan de natuur gedroogd. Dat betekend dat de kruiden hun volle smaak hebben behouden.

Choc' fleurs® chocolade met bloemen

Choc' fleurs® is een subtiel mengsel van biologische chocolade, bloemen blaadjes en Sesam en/of hennepzaden. De speciaal geselecteerde kruiden creëren heerlijke en verrassende smaaksensatie in je mond.

In februari 2008 kreeg choc'fleurs ® de biologische Innovatie Award te Nantes.

Chocolade met zeven zekerheden:

  • Een uniek assortiment, zoals biologische en fair trade chocola
  • Bloemendecoraties met de hand versierd
  • Zonder lecithine = 0 % GMO (Genetisch Gemodificeerde Organismen)
  • Palmolie-vrij = 0 % ontbossing
  • Biologische landbouw, ingedeeld in een Natura 2000** en LPO* gebied.
  • 100% biologische ingrediënten (natuur zonder gluten)
  • Hennep zaden zijn rijk aan omega