Spring naar inhoud

Over mij

Massage in combinatie met begeleiding

Ik ben Marianne Priem (1963) en ben holistisch massage therapeut en begeleider bij massage Praktijk Santhee.

Praktijk voor Alternatieve en Holistische Gezondheid op een natuurlijke basis in balans met je zelf en de natuur. Zit jij met een vragen die je maar niet beantwoord krijgt of heb jij pijn in je lichaam waarvan je de herkomst niet weet?

Massage therapie

Wil jij met je zelf aan de slag en je zelfhelend vermogen aanpakken? Wil  je even heerlijk in het hier en nu zijn en een momentje voor jezelf, dan ben je bij mij van harte welkom voor een goed gesprek, onder het genot van een kopje thee en iets lekkers met aansluitend een verkwikkende massage therapie.

Begeleiding,- Gespecialiseerd in Fibromyalgie

Ervaar jij dat jouw lichaam en de onbestemde gevoelens (onbalans) die jouw er steeds van weerhouden om de dingen te doen die goed voor jou zijn? Als je lekkerder in je vel zit, ziet het leven en de wereld om je heen er veel mooier en zonniger uit. Wanneer je weet dat jij jouw lichaam bent en er mee kan communiceren, heb jij je balans weer snel teruggevonden en je kunt dan weer optimaal genieten en leuke dingen doen die je wellicht voorheen niet kon.

Hoe het hoort en de dingen te doen zoals de omgeving van ons verwacht is niet belangrijk voor jouw. Samen gaan we kijken wat wel werkt ......om precies te zijn voor jouw! Iedereen is uniek en op zijn eigen manier aan het "overleven", iedereen komt uit een ander systeem, ander milieu....heeft andere vrienden, ander werk en achtergrond en dingen mee gemaakt. Hier wil ik mee aan de slag gaan met jou omdat het zo veel inzichten geeft in wie jij nu werkelijk bent, wat wil jij nu echt?

Vragen

Vraag jij je wel eens af, waarom doe ik dat nu elke keer, waarom gebeurd mij dit nu weer?........die waarom vragen.......samen gaan wij daar naar kijken en jou inzichten geven in de oorzaak van de onrust en/of pijnen die jij elke keer voelt, het is een sein van het lichaam......je lichaam schreeuwt en wil terug naar wie jij echt bent...wt is jouw blauwdruk?...durf jij het aan om samen het verschil te maken............

Ervaring

Met behulp van massagetherapie gecombineerd met de begeleiding heb ik als ervaringsdeskundige goede ervaringen met het begeleiden van mensen met fibromyalgie en hoog sensitieve personen, verder heb ik goede ervaringen met het behandelen van hoofdpijn,  nek- en schouderklachten, vermoeidheidsklachten, het weer leren voelen en in je lichaam aanwezig kunnen zijn, dat is waar het om draait.

Op basis van Systemisch Werk en NLP (Practitioner, Master), aangevuld met alles wat al in mijn rugzak zit en de ervaringen die ik met al mijn opleidingen/cursussen en in mijn leven heb opgedaan. Samen opzoek naar jouw eigen  kern, veiligheid, liefde voor jezelf.

Om daar te komen… laat ons samen gaan ontdekken

Ik heb de volgende cursussen en opleidingen gevolgd:
Massage cursussen:

* Polariteitsmassage
* Hoofd/ nek en schouder massage
* 5 elementen massage
* Aromatherapie
* Reset methode
* Fibromassage©

Opleidingen:
* NLP Practitioner
* NLP Master
* Systemisch werk
* Systemisch begeleiden (afronding medio november 2018)
Verder heb ik veel zelfstudie gedaan op het gebied van voetreflexmassage fibromyalgie, energetisch werken.